VoetbalClinic VVA groot succes

16 mei 2015 door Hennie van der Zouw
VoetbalClinic VVA groot succes

ALBLASSERDAM - De voetbalclinic die voetbalvereniging Alblasserdam woensdag 13 mei organiseerde was een groot succes. Ruim 100 jongens en meisjes tussen de 4 en 13 jaar maakten tijdens de clinic kennis met het voetbalspel, diverse trainingsoefeningen en de club op Sportpark Souburgh.

Tijdens de clinic kregen de kinderen een training onder begeleiding van diverse (jeugd)trainers en spelers van het eerste van VV Alblasserdam. Na afloop konden de kinderen met dank aan Jumbo Papendrecht  genieten van een pakje limonade en door de vrijwilligers zelfgebakken pannenkoek. 
“Het weer, de opkomst en de sfeer maakte er een prachtige middag van. “Het blijft geweldig om zoveel kinderen met plezier te zien sporten” Ook in het nieuwe seizoen zullen we weer regelmatig dit soort middagen organiseren”, aldus de tevreden leden van de organisatie.
 
Inlooptraining
Naast clinics organiseert de club regelmatig inlooptrainingen voor jeugd om vrijblijvend mee te trainen. Meer informatie is te vinden op de website vvalblasserdam.nl. De club is ook te volgen via facebook en twitter.
 
Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.