Dode bij bedrijfsongeval IHC Merwede

31 maart 2015
Dode bij bedrijfsongeval IHC Merwede

ALBLASSERDAM - Bij scheepswerf IHC Merwede in Kinderdijk is maandagavond een medewerker om het leven gekomen. De 19-jarige Alblasserdammer kwam door nog onbekende oorzaak ten val en overleed ter plaatse.

Meerdere ambulances, de brandweer en de traumahelikopter rukten uit, maar alle hulp mocht niet baten.

De Inspectie SZW, de voormalige Arbeidsinspectie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval bij IHC.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.