Gezellige drukte op Rommelmarkt Elthetokerk

27 april 2013
Gezellige drukte op Rommelmarkt Elthetokerk

ALBLASSERDAM - Vanochtend om 09.00 uur stond er al een grote groep belangstellenden voor de ingang van de Rommelmarkt bij de Elthetokerk te wachten. Zij wilden als eerste de koopjes zien.

Op de parkeerplaats voor de kerk waren allerlei kraampjes met leuke koopjes ingericht. Mooie boeken voor een euro, Je kon je voor een goed doel laten fotograferen als Koning, heel toepasselijk op deze verjaardag van onze toekomstige Koning. Ook de kraampjes met lentebloemen waren dit jaar weer klaargezet.

Binnen in de zaal van de kerk waren allerlei kraampjes geplaatst, kon je lekker koffie drinken, en aan allerlei verlotingen meedoen. 

Steeds meer mensen kwamen even aanlopen om rond te kijken, en de rommelmarkt profiteerde duidelijk van het mooie weer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.