Trapveldje voor de jeugd van VV Alblasserdam feestelijk geopend

20 april 2015 door Hennie van der Zouw
Trapveldje voor de jeugd van VV Alblasserdam feestelijk geopend

ALBLASSERDAM -  Zaterdag 18 april om 14.00 was het dan zover. De feestelijke opening van het kunstgras trapveldje voor de jeugd. Dit trapveldje is gerealiseerd door de Firma Hak uit Alblasserdam en geschonken door de Firma Mourik uit Groot Ammers. VV Alblasserdam is deze bedrijven hier zeer dankbaar voor en wilde van de ingebruikname dan ook een feestelijke middag maken.

Aansluitend aan de opening werd de belangrijke competitiewedstrijd van het eerste elftal tegen Brielle gespeeld. In de rust werd er voor de pers en sponsoren in de kantine een drankje geserveerd, en na de wedstrijd werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig verder gepraat..

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.