Wiekslag herdenkt Janny Visser met zwemwedstrijd

07 april 2015 door Hennie van der Zouw
Wiekslag herdenkt Janny Visser met zwemwedstrijd

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Zondag 12 april staat er een speciale zwemwedstrijd op de agenda in zwembad Blokweer. Vanaf 14.00 uur vind de eerste editie van een jaarlijks terugkerende wedstrijd plaats waarin gestreden gaat worden om de Janny Visser Bokaal. Tijdens een vergadering van de zwemcommissie werd duidelijk dat de zwemafdeling veel te danken heeft aan de jarenlange inzet van Janny Visser die in december 2012 kwam te overlijden. Janny regelde veel en was altijd bezig met haar vereniging.

Als blijk van waardering voor haar tomeloze inzet vond de zwemcommissie dat Janny ieder jaar herdacht moest worden. Al snel werd besloten om een wedstrijd haar naam te laten dragen en dat dit een speciale wedstrijd moest worden. Na overleg met  en goedkeuring van haar dochters is dat een estafettewedstrijd geworden met als inzet de Janny Visser Bokaal. 

Op zondag 12 april vanaf 14.00 uur strijden naast Wiekslag, de Geul uit Papendrecht, Poseidon ’56 uit Ridderkerk en Olympia uit Geldermalsen om de hoofdprijs. Tijdens de eerste editie zal het bestuur van Wiekslag en een  groot deel van de familie van Janny aanwezig zijn. De prijzen worden uitgereikt door de dochters van Janny. Wiekslag nodigt iedereen die Janny gekend heeft van harte uit bij deze gratis toegankelijke  wedstrijd.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.