Drechtstedendinsdag in Alblasserdam

27 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Drechtstedendinsdag in Alblasserdam

ALBLASSERDAM / DRECHTSTEDEN - Op dinsdag 3 maart 2015 vindt de openbare vergadering van de Drechtraad plaats in Cultureel Centrum Landvast, Haven 4 te Alblasserdam. De vergadering wordt gehouden van 19.35 tot 20.35 uur.

Carrousels en Drechtraad
Belangrijk bespreekstuk in de Drechtraad is de invulling van de bezuinigingsopgave tweede ronde Trap af. De Drechtraad wordt gevolgd door een Carrousel Integraal, waarin het voorstel tot invulling van het tweede deel van de bezuinigingsopgave Trap Af wordt besproken. Aansluitend op de Carrousel Integraal start een Carrousel Sociaal over de evaluatie van de Startersbeurs en de wenselijkheid van een Meesterbeurs. Tegelijk begint ook een Carrousel Bestuur en Middelen, waarin een aantal financiële beleidsstukken, waaronder de jaarrekening 2014 van de Drechtsteden worden besproken. De aanvangstijd van deze Carrousels zal tussen 21.30-22.00 zijn.

Spreekrecht Carrousels
Tijdens de Carrousels kunnen burgers gedurende maximaal 5 minuten per persoon en met een maximum van 30 minuten voor alle insprekers samen, het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan en over andere onderwerpen, voor zover dit binnen de vergadertijd past. Degene die van het spreekrecht gebruik wil maken meldt dit tenminste één dag voor de vergadering aan de coördinerend griffier via regiogriffie@drechtsteden.nl. Onderwerpen waartegen door sprekers beroep of bezwaar is aangetekend en benoemingen zijn van het inspreekrecht uitgezonderd.

De vergaderstukken zijn te raadplegen via de website

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.