Politie houdt twee verdachte personen aan

25 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Politie houdt twee verdachte personen aan

ALBLASSERDAM / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Politiemensen hebben in Alblasserdam twee mannen aangehouden, die zich verdacht gedroegen.

De agenten hadden de auto om 01.00 uur gezien op de Helling en besloten de inzittenden te controleren. Dat gebeurde op de Polderstraat.

De bestuurder, een 31-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht, was van het begin af aan zeer opstandig en weigerde alle medewerking. Toen de agenten dreigden pepperspray te gebruiken koos hij eieren voor zijn geld. Zijn passagier, 25 jaar oud en ook inwoner van Hendrik Ido Ambacht, was verstandiger en besloot wel direct mee te werken aan de controle.

In de auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen en daarvoor werden beiden aangehouden. De bestuurder werd daarnaast ook aangehouden voor het belemmeren van de agenten. De passagier kon zich niet legitimeren en is ook daarvoor aangehouden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.