Kerken en christelijke scholen ontmoeten elkaar in themaweek

17 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Kerken en christelijke scholen ontmoeten elkaar in themaweek

ALBLASSERDAM - In de eerste week van februari werkten alle groepen leerlingen van de drie PCOAZ scholen De Boeg, De Loopplank en De Schalm aan een bijbels thema. Centraal stond het verhaal van een zieke man die samen met zijn vrienden bij Jezus komt. Voorgangers van de kerken zijn in verschillende groepen komen vertellen over dit thema.

Elke school is gekoppeld aan een kerk: De Boeg aan de RK kerk, De Loopplank aan de Ichthus kerk en De Schalm aan de Evangelische gemeente Jozua. Bovenbouwgroepen hebben ook een bezoek gebracht aan de kerken en hebben bijvoorbeeld gehoord hoe de diensten er uit zien.

Op zondag was er een afsluitende kerkdienst in de kerken, waar de kinderen samen met hun ouders welkom waren en waar de week en het thema feestelijk afgesloten werden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.