Afzwemmen bij Wiekslag: Alle 36 deelnemrs geslaagd

16 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Afzwemmen bij Wiekslag: Alle 36 deelnemrs geslaagd

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag was het een drukke boel in zwembad Blokweer. 36 Zwemlessertjes gingen op voor hun A-, B- of C-diploma. Gelukkig konden na afloop de ruim honderdvijftig fans alle kandidaten feliciteren. Hieronder volgen hun namen:

Diploma A:
Julian Berger, Yenthe Blom, Levy den Breejen, Jonathan Hak, Fleur van den Herik, Jesper Hol, Sarah Hoogendijk en Senna Ros.

Diploma B:
Eveline Bambacht, Seth Bieren, Jurian Bunt, Debora de Groot, Jesse de Groot, Merel de Gruijter, Naomi Huizer, Tessa de Jong, Benjamin de Jong, Moreno Jordens, Kieke de Keijzer, Sem Kleijn, Renske Kubbe, Niels Molenaar,  Levy van Mourik, Jurre van Muijlwijk, Correlien Noorland, Max Prins, Ryan Schoonewil, Lotte Slingerland, Teun Sok, en  Lars de Vreede.

Diploma C:
Erik Broens, Owen Houdé, Dries van Leeuwen, Anne-Lynn Ruisbroek en Marijn Vliegenthart.

Voor zwemjuf Michelle was dit haar laatste Diploma zwemmen. Zij nam na 5 jaar afscheid. Eerste kreeg zij een luid applaus, vervolgens werd ze in het zwembad gegooid en tot slot ontving zij een mooie bos bloemen als dank voor het belangeloos lesgeven bij Wiekslag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.