E.S. belastingadvies is verhuisd naar Edisonweg

02 februari 2015 door Hennie van der Zouw
E.S. belastingadvies is verhuisd naar Edisonweg

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Drie jaar geleden startte Ellen Stok haar belastingadviespraktijk E.S. belastingadvies, voor zzp’ers en particulieren. Alle werkzaamheden, zoals het verzorgen van de administratie voor zzp’ers en het invullen van belastingformulieren, werden uitgevoerd vanuit haar huis in Alblasserdam. Maar nu is de volgende stap gezet: per 1 februari 2015 beschikt E.S. belastingadvies over een eigen kantoor.

Een van de redenen om vanuit huis te werken was om het contact met de klanten persoonlijk en laagdrempelig te houden. Omdat het klantenbestand flink is gegroeid sinds de start in 2012, werd het echter steeds lastiger om de activiteiten vanuit huis uit te voeren. “Ongemerkt vulde mijn beperkte werkruimte zich met allerlei kantoorspullen en het aantal mensen dat bij mij op bezoek komt, is ook flink gegroeid. Want gelukkig weten mensen mij steeds beter te vinden,  zoals startende zzp’ers voor een adviesgesprek of mensen met een complexe aangifte inkomstenbelasting”, aldus Ellen.

Makkelijk bereikbaar
De kantoorruimte bevindt zich op de derde etage in een verzamelgebouw aan de Edisonweg 10 in Alblasserdam. Het pand is goed bereikbaar voor Alblasserdammers, maar ook voor mensen vanuit de regio die via de A15 komen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een lift aanwezig. Een afspraak in het weekend of ’s avonds is nu in de kantoorruimte makkelijker te realiseren.

Persoonlijk en betrokken
Ellen: “Ik ben heel blij met deze ruimte. Het is precies zoals ik me mijn kantoor had voorgesteld: niet te groot, licht en vlakbij huis. Over een paar weken is het weer topdrukte met de aangiften inkomstenbelasting en dan is het prettig dat ik klanten hier op de Edisonweg kan ontvangen.”

Ellen is gecertificeerd belastingconsulent en aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.
E.S. belastingadvies is dagelijks bereikbaar per e-mail: info@es-belastingadvies.nl, of telefonisch.
De telefoonnummers zijn ongewijzigd: 078 645 6451 of 06 419 404 34.
Het bezoekadres is Edisonweg 10, kamer 312 in Alblasserdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.