Alblasserdamse ondernemers prolongeren Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen

11 oktober 2012
Alblasserdamse ondernemers prolongeren Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen

ALBLASSERDAM - Ondernemers van de bedrijventerreinen Vinkenwaard, Hoogendijk en Nieuwland, de gemeente, politie en brandweer in Alblasserdam hebben door goed met elkaar samen te werken het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) opnieuw behaald. Iedere twee jaar wordt opnieuw bekeken of het certificaat weer kan worden afgegeven.

Op donderdag 11 oktober vond de officiële uitreiking van de her-certificering van het KVO-B keurmerk voor Alblasserdam plaats bij Dock 22 aan de Nieuwland Parc 51.

Resultaten
De resultaten voor 2012 laten over het algemeen een redelijk goed beeld zien. Positief is de daling van het aantal hangjongeren en foutparkeerders op Vinkenwaard en Nieuwland. Ook de verkeersveiligheid is op sommige locaties toegenomen. Een verbetering geldt ook voor de informatievoorziening. Het onderhoud en het beheer op de bedrijventerreinen kan beter. Tevens zijn de onveiligheidsgevoelens van ondernemers ongeveer gelijk gebleven. Op de website van de gemeente Alblasserdam onder Actueel vindt u het definitieve rapport met een beschrijving van alle resultaten. De werkgroep KVO-B Alblasserdam spreekt zijn waardering uit over het proces. De bereidheid om mee te werken is groot en er wordt op tijd teruggekoppeld.

KVO
Het KVO is een structuur voor het opbouwen van samenwerking tussen ondernemers, de gemeente, politie en brandweer. Overlast en criminaliteit worden aangepakt en de veiligheid in een gebied wordt vergroot. Ondernemers met het KVO keurmerk, genieten ook een verzekeringsvoordeel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.