Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen ondertekend

28 oktober 2010
Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen ondertekend

ALBLASSERDAM - Op woensdag 27 oktober 2010 ondertekenden wethouder A. Cardon, de heer J. Capitein (ondernemersvereniging Nieuwland), de heer M. de Haan (belangenvereniging Vinkenwaard), de heer J.B. Willemsen (politie), de heer G. Ketting (brandweer) en mevrouw E. Kras-Smit (Parkmanagement Alblasserdam) het Convenant Keurmerk Veilig Ondernemen voor de Bedrijventerreinen Nieuwland, Vinkenwaard en Hoogendijk in Alblasserdam.

Tijdens deze bijeenkomst in het gemeentehuis werden ook de certificaten voor Vinkenwaard en Nieuwland overhandigd aan de ondernemersverenigingen en de gemeente. In maart is het certificaat voor Hoogendijk reeds behaald en uitgereikt. Nu is het moment om het convenant voor alle bedrijventerreinen in Alblasserdam te ondertekenen

Veiligheidsmaatregelen
Om het ondernemersklimaat en de aantrekkelijkheid van de bedrijventerreinen te verbeteren zijn gemeente, politie, brandweer, het MKB en de ondernemers het project Keurmerk Veilig Ondernemen gestart.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen biedt de mogelijkheid om gezamenlijk veiligheidsmaatregelen te treffen. Hierbij wordt gedacht aan het versnellen en vereenvoudigen van het doen van aangifte en het nemen van maatregelen om overlast te beperken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.