Nieuw bestemmingsplan Landelijk gebied

20 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuw bestemmingsplan Landelijk gebied

ALBLASSERDAM - Begin dit jaar start een procedure om het bestemmingsplan Landelijke Gebied opnieuw vast te stellen. Het plangebied ligt ten noorden en oosten van de kom van Alblasserdam en beslaat de polder Blokweer, met het Alblasserdamse deel van de Hoge Boezem van de Nederwaard, en de polder Kortland.

Het bestemmingsplan wordt herzien omdat wij alle bestemmingsplannen een keer per tien jaar moeten herzien. Het nieuwe bestemmingsplan kan wellicht een verruiming of beperking van de bouw- of gebruiksmogelijkheden betekenen ten opzichte van het huidige.

Aanvragen voor bijvoorbeeld bouw worden nu nog volgens het huidige bestemmingsplan Landelijk gebied getoetst. De verwachting is dat het plan begin 2016 kan worden vastgesteld. Uiteraard maken wij alle verdere stappen in de procedure op de gebruikelijke manier officieel bekend.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.