Veel persoonlijke records minioren Wiekslag

15 december 2014 door Hennie van der Zouw
Veel persoonlijke records minioren Wiekslag

ALBLASSERDAM - Zaterdag 13 december stond de tweede minioren wedstrijd op het programma. De wedstrijd werd gezwommen in het nieuwe zwembad in Papendrecht. Suzanne Brunenberg won met een pr van 5.5 seconden goud op de 100 rug en op de 100 vrij eveneens goud met een pr van 5 seconden. Irma van der Wulp won zilver op de 100 vlinder en 200 vrij.

Raphaël Booiman zwom naar het brons op de 200 vrij met een pr van 16 seconden. Thierry den Ouden zwom het pr record van de dag door zijn tijd op de 200 vrij met bijna 19 seconden te verbeteren. Rinse franken en Colin Atkari verbeterden zich bijna 15 seconden op de 50 vlinder. Jens Schout was ruim 14 seconden sneller in zijn race op de 100 school.

Op dezelfde afstand was Daan Kouwenhoven ruim 7 seconden sneller. Eva Vliegenthart zwom op de 100 rug 6 seconden sneller. Dorothea van Groningen tikte op de 100 vrij 4 seconden sneller aan en Wouter Brunenberg deed dit op de 100 school. Timo Huizer zwom ook de 100 school en was 3 seconden sneller. Dide Provily verbeterde zich ruim 1 seconde op de 50 vrij. Fenna Herwig, Owen Brandt, Leonore Booiman en Saskia Atkari zwommen in deze wedstrijd prima tijden.

In hetzelfde bad stond in de avond de 28e monsterestafette bij de Geul op het programma. Wiekslag was voor de eerste keer aanwezig en wist de estafette net niet binnen het uur te finishen. De voorsprong op de nummer twee was 3 minuten. Met een mooie wisselbokaal keerde de ploeg huiswaarts en mag volgend jaar de eerste plaats verdedigen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.