Nederlands record Wiekslagzwemster Rosey Metz

15 december 2014 door Hennie van der Zouw
Nederlands record Wiekslagzwemster Rosey Metz

ALBLASSERDAM - Zaterdag 13 december heeft de in Rotterdam woonachtige Rosey Metz het Nederlands record voor 13 jarigen op de 100 meter schoolslag gezwommen. Ze zwom 1.15.70 in de series van de Swim Cup in Amsterdam. Dit is een wedstrijd in het 50 meterbad. Rosey is lid van Wiekslag en traint veelal in Engeland.

De periodes dat ze in Nederland is traint ze bij Wiekslag en zwemt ze wedstrijden voor deze club. Het Nederlandse record is de eerste in de historie op naam van Wiekslag zwemmer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.