Topzwemmer Joeri Verlinden bij Wiekslag voor clinic

27 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Topzwemmer Joeri Verlinden bij Wiekslag voor clinic

ALBLASSERDAM - Woensdag 22 oktober bracht topzwemmer Joeri Verlinden een bezoek aan de zwemselectie. Wiekslagzwemster Romy de Laat had gereageerd op een facebook actie van Arena Swimwear Nederland en was uiteindelijke één van de 15 gelukkigen die voor haar vereniging een clinic in de wacht sleepte. Wiekslag kreeg dus Joeri Verlinden op bezoek. Joeri is de houder van alle Nederlandse records op de Vlinderslag.

Door fileleed was Joeri later dan gepland in Alblasserdam. Na een warming up werd de selectie in 2 groepen gesplitst. De ene groep ging aan de slag met een nieuw hulpmiddel  en kreeg instructies van de aanwezige Arena vertegenwoordiger. De andere groep kreeg een techniektraining borstcrawl van Joeri. Halverwege werd er gewisseld en de clinic werd afgesloten met een estafette.

Nadat iedereen omgekleed was nam Joeri uitgebreid de tijd voor het uitdelen van certificaten, foto’s en handtekeningen. Ook samen op de foto met Joeri was gen probleem. Joeri maakte tussendoor nog bekend dat Wendy ten Wolde en Jeroen Mulder de gelukkigen waren die een masterclinic krijgen van Ranomi Kromowidjojo.  Voor zijn vertrek gaf Joeri nog aan dat Wiekslag trots mag zijn op het nieuwe zwembad. Al met al een zeer geslaagde avond voor de zwemselectie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.