Wiekslag succesvol bij minioren wedstrijd

07 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Wiekslag succesvol bij minioren wedstrijd

ALBLASSERDAM - Zaterdag stond in Papendrecht de eerste minioren wedstrijd van het seizoen op het programma. De jonge Wiekslaggertjes lieten zich van hun beste kant zien.

Suzanne Brunenberg behaalde goud op de 50 vlinder en in een nieuw pr brons op de 100 school. Raphaël Booiman was goed voor 3 bronzen medailles die hij behaalde op de 100 rug,  100 school en 100 vrij. Daan Kouwenhoven zwom naar het zilver op de 100 rug. Isabel Scheepbouwer won de zilveren plak op de 200 rug.

Naast deze medailles werden er ook veel persoonlijke records gezwommen. Kristain Hammerstein zwom het pr record van de dag door zijn tijd op de 100 vrij met 18 seconden te verbeteren. Op de 100 rug was hij ruim 3 seconden sneller dan voorheen.

Suzanne Brunenberg was 12 seconden sneller op de 100 school. Op de 100 vrij was Jens Schout 6,61 seconden sneller, Timo Huizer 1, 94 sec. en Colin Atkari 1,15 sec. De meisjes junioren  Wendy ten Wolde, Isabel Scheepbouwer, Celina Brandt en Susanna Hammerstein zwommen de 200 school en 200 rug en behaalden mooie eindtijden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.