Bon Bon party service introduceert met trots nieuwe evenementenlocatie te water

19 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Bon Bon party service introduceert met trots nieuwe evenementenlocatie te water

ALBLASSERDAM - Een nieuwe evenementenlocatie te water: MS de Waterman. Klassiek in een modern jasje. Met haar klassieke vorm en moderne interieur verwelkomt zij gezelschappen tot 500 gasten en is zij ideaal voor kleine groepen. Het schip met 750m2 aan ruimte op het water is divers inzetbaar. Drie ruimtes en een prachtig buitendek zorgen voor een intieme omlijsting van ieder evenement.

MS de Waterman van Bon Bon party Service, zal tijdens het netwerkevenement 'Port Exhibition Rotterdam', ook wel bekend als 'Mosselen aan de Maas', aan de Rotterdamse kade liggen.  Op 4 september is het schip te bezichtigen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 010 – 7410532 of een e-mail sturen naar info@msdewaterman.nl.

Bon Bon party service en MS de Waterman wensen iedereen een behouden vaart tijdens de Wereldhavendagen

“Ieder eerste weekend van september staat Rotterdam geheel in het teken van de haven. Het verstevigen van deze band tussen haven, de stad en haar natuurlijke achterland is waar de Wereldhavendagen om draait. Het biedt de havenbedrijven de mogelijkheid om bezoekers een kijkje in de keuken te geven en voor bezoekers een unieke kans om te komen op plekken in de haven waar ze normaal gesproken nooit mogen komen.” Door Rick van de Weg van Havana Orange

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.