Jongen verdronken in Lammetjeswiel

24 juli 2014

ALBLASSERDAM - In het recreatiegebied Lammetjeswiel in Alblasserdam is woensdagmiddag een 9-jarige jongen uit Alblasserdam overleden.

Nadat hulpdiensten omstreeks 13.40 uur waren gebeld begon direct een grote zoekactie. Drie duikteams ginger ter plaatse en een politiehelikopter zocht vanuit de lucht. Een ambulance stond achter de hand en daarnaast is een traumahelikopter voor assistentie geland. Kort na 15.00 uur werd het stoffelijk overschot van de jongen door duikers aangetroffen.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.