Jeroen Mulder en Susanna Hammerstein winnen Deco Home Bokaal

04 juli 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - Woensdagavond 2 juli was het na de zwemtraining van Wiekslag druk in de hal van zwembad Blokweer. Daar werd bekend wie de winnaars waren van de Deco Home vlaggetjesbokaal 2013 – 2014. De vlaggetjesbokaal is voor de zwemmer of zwemster die procentueel gezien de meeste persoonlijke records heeft gezwommen.

Het aantal starts gedeeld door de persoonlijke records geeft het percentage aan. Er wordt gestreden in 2 categorieën. In de jongste categorie was de winnares Susanna Hammerstein. De tweede plaats was voor Timo Huizer en derde was Wesley Scheepbouwer. Bij de oudere zwemmers werd Jeroen Mulder winnaar gevolgd door Tom Romeijn en Odin Kruithof. De bekers waren wederom beschikbaar gesteld door Deco Home Makado en uitgereikt door eigenaar Bas Romeijn die direct aangaf ook volgend seizoen de bekers beschikbaar te stellen en ze te overhandigen in het nieuwe zwembad.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.