Drie Wiekslagtalentjes bij officieus NK

01 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Drie Wiekslagtalentjes bij officieus NK

ALBLASSERDAM - Zondag 29 juni stond in het teken van de jaargangfinale in Dordrecht. Bij deze wedstrijd starten de beste 24 minioren van Nederland per leeftijdscategorie op verschillende slagen en afstanden. De wedstrijd wordt ook wel het officieuze NK minioren genoemd.  e Drie talentvolle Wiekslagzwemmers wisten  zich hiervoor te plaatsen. Rahaël Booiman bij jongens minioren 5 op de 100 school, Fenna Herwig bij de meisjes minioren 4 op de 100 school en Daan Kouwenhoven bij de jongens minioren 4 op de 100 rug.

Raphaël zwom een prima race waarin hij zijn pr op de 50 en 100 meter wist te verbeteren. Zijn eindtijd was 1.41.53 en was goed voor plaats 19. Daan Kouwenhoven verpulverde zijn pr op de 100 rug met 5.05 seconde. Hij eindigde zijn race na 1.34.59 en werd daarmee 22e. Fenna Herwig zwom de 100 school in 1.46.11 en werd daarmee 23e. Met een mooie ervaring rijker en de wetenschap dat ze zich bij de besten van Nederland behoren, keerden de talentjes huiswaarts.

Thomas Verhoeven zwom afgelopen weekend de Amsterdam speed fast water meet en presteerde daar uitstekend. Thomas won goud en zilver en nam op de 25 school,  vrij en vlinder, de 50 vlinder en 100 wissel veel clubrecords mee naar huis

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.