Truckerstocht Lions Club Alblasserwaard Souburgh

20 april 2010
Truckerstocht Lions Club Alblasserwaard Souburgh

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 29 mei staat de Alblasserwaard wederom in het teken van de Truckerstocht. Een indrukwekkend jaarlijks terugkerend evenement dat als doel heeft een grote groep verstandelijk beperkten een geweldig dagje uit te bezorgen. Het altijd veel toeschouwers trekkende evenement is voor de Lions Club alweer de achtste op rij. Vele tientallen trucks met verstandelijk beperkten aan boord maken een tour van ruim 65 kilometer door de prachtige Alblasserwaard. Ook dit jaar is met zorg een mooie route uitgestippeld. Na een feestelijke ontvangst van de deelnemers start de lange lint van trucks na het startschot om 10.45 uur van mevrouw Els Boot, burgemeester van Giessenlanden,  op het terrein van Maat Transport aan de Edisonweg in Alblasserdam.

De stoet rijdt vanuit Papendrecht, Sliedrecht, Giessen-Oudekerk, Giessenburg, Hoornaar, Noordeloos naar Groot-Ammers waar de deelnemers in het Ooievaarsdorp een lunch wordt aangeboden. Daarna gaat de reis via de Lekdijk terug langs Streefkerk en Nieuw-Lekkerland waarna de bloemrijke intocht om 14.45 uur staat gepland in Alblasserdam op het terrein van Maat Transport. De opbrengsten vanuit de sponsoring van deze Truckerstocht worden door de Lions Club Alblasserwaard Souburgh aangewend om de Historische Vereniging West Alblasserwaard te ondersteunen bij de renovatie van hun pand. Aanmeldingen gaarne richten aan: Johan Bickel, G. Dousingel 41, 3351 JE Papendrecht (telefoon 06–55190683 of mail johan.bickel@tiscali.nl). Sponsors zijn hard nodig om van deze 8e Truckerstocht een daverend succes te kunnen maken. Zou u een sponsorbijdrage willen leveren aan deze Truckerstocht, ook dan kunt u bij Johan Bickel terecht voor meer informatie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.