Molens Kinderdijk nog beter bereikbaar via het water

29 april 2014 door Hennie van der Zouw
Molens Kinderdijk nog beter bereikbaar via het water

DRECHTSTEDEN - Vanaf 1 mei t/m 30 september 2014 zal er een betere aansluiting zijn tussen de Waterbus & het Driehoeksveer

Het Driehoeksveer verzorgt de veerverbinding tussen Ridderkerk, Krimpen a/d Lek en Werelderfgoed Kinderdijk. Wanneer men Kinderdijk wil bezoeken kan men reizen vanaf Dordrecht of Rotterdam met Waterbus lijn 20 naar Ridderkerk de Schans. Op deze halte stapt men over op het Driehoeksveer naar Kinderdijk.

Door een wijziging in de dienstregeling van het Driehoeksveer kan men vanaf Rotterdam/Dordrecht in 35 minuten bij de molens van Kinderdijk staan met Waterbus en collega veerdienst Driehoeksveer. Het Driehoeksveer vaart in deze periode ook in het weekend!

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.