Een Koninklijke onderscheding voor Dhr. C.J.P. Vreeken

05 februari 2014
Een Koninklijke onderscheding voor Dhr. C.J.P. Vreeken

ALBLASSERDAM - Een koninklijke onderscheiding in Alblasserdam. Op woensdag 5 februari 2014 heeft dhr. C.J.P. Vreeken een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Om 16.00 uur reikte burgemeester Blase van Alblasserdam de Koninklijke Onderscheiding uit op de Resedahof 12 te Alblasserdam ter gelegenheid van dhr. Vreeken zijn 40-jarig ambtsjubileum als diaken.
 
Dhr. Vreeken (68) is sinds 1974 diaken van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Alblasserdam. Daarnaast heeft hij zich o.a. ingezet voor de oprichting van de Stichting Gemoedsbezwaren tegen Verzekeringen. Hij was van 1974 tot 1982 bestuurslid van de Ds. J. Beukelmanschool.
 
Dhr. Vreeken is gekwalificeerd als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’ en als ‘iemand die werkzaamheden heeft verricht die voor de samenleving een bijzondere waarde hebben’. Dhr. Vreeken is door het Kapittel decorabel geacht en gelet op de aard, duur, uitstraling en betekenis van zijn activiteiten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Foto: Joop Aret.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.