De SNS Bank heeft het sponsorcontract met de avondvierdaagse van Alblasserdam met drie jaar verlengd

13 april 2012
De SNS Bank heeft het sponsorcontract met de avondvierdaagse van Alblasserdam met drie jaar verlengd

ALBLASSERDAM - De bank blijft daardoor tot minimaal 2014 hoofdsponsor van het jaarlijkse wandelevenement.Woensdagmiddag werden de noodzakelijke handtekeningen gezet door afgevaardigden van de bank en de organisatie van de avondvierdaagse.

Op de foto staan penningmeester Klaas Timmerman (links) van de avondvierdaagse en Inge Bouter van de SNS Bank. Op de foto zitten voorzitter Wim Schut van de SNS Bank en voorzitter Trudie van Kwawegen van de avondvierdaagse.

In de afgelopen zes jaar was de SNS Bank ook al de hoofdsponsor van de avondvierdaagse in Alblasserdam. Vorig jaar deden 1200 wandelaars mee aan het populaire evenement. De avondvierdaagse van 2012 wordt gehouden in de week van 18 juni.

Foto: Joop Aret

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.