City Outdoor Media gaat reclames rotondes Papendrecht verzorgen

14 april 2014
City Outdoor Media gaat reclames rotondes Papendrecht verzorgen

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Bedrijven uit de regio kunnen reclameruimte kopen op de elf rotondes in Papendrecht.

City Outdoor Media uit Alblasserdam gaat de exploitatie van de reclame op de rotondes verzorgen.

De belangstelling vanuit het bedrijfsleven is groot. Door de extra inkomsten hoeft de gemeente de komende jaren minder te bezuinigen op het onderhoud van de openbare ruimte.

Sponsoring openbare ruimte
Onder sponsoring van openbare ruimte door bedrijven wordt verstaan: een bedrijf de mogelijkheid bieden een fysieke reclame-uiting in een gebied in de openbare ruimte aan te brengen in ruil voor de financiering van het onderhoud van dit gebied. Uitgangspunt voor Papendrecht is dat dit type sponsoring gericht is op rotondes, waarbij andere mogelijkheden niet worden uitgesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.