Markt voor De Schutse levert bijna 70000 euro op

16 april 2012

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 14 april werd de jaarlijkse verkoping ten bate van De Schutse georganiseerd door de Gereformeerde Gemeente in Nederland op het Raadhuisplein.De Schutse is een landelijke organisatie die zorg- en dienstverlening biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.Op deze markt stonden ruim 100 kramen en 2 grote tenten opgesteld, waar allerlei kleding, boeken, planten en etenswaren te koop was van goede kwaliteit. Ook was er een grote rommelmarkt waar veel spullen een nieuwe eigenaar kregen. Aan het eind van de dag kon een mooie opbrengst van bijna 70.000 euro worden gemeld.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.