Veertig nieuwe brevetten bij ZPC Wiekslag

31 maart 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - Zaterdag 29 maart hebben veertig kinderen een nieuw zwembrevet behaald bij ZPC Wiekslag. Deze grote groep liet een goed gevulde tribune met fans zien hoe goed zij de verschillende zwemslagen onder de knie hebben.
 
Eva van Hattum, Eva Bot, Tim van Hof, Ellis Kubbe, Sophie Buurman, Senni Duijndam, Tygo Zweep, Saskia Atkari, Niels Schout en Lucas Onder de Linden zetten hun eerste stap in de jeugdopleiding door het D-brevet te behalen. Het E-brevet werd uitgereikt aan Yarah van der Aar, Ilja van de Pol, Emma Suderee, Dorothea van Groningen, Denise de Jong, Carlijn Roest, Thirza Garlich, Owen Brandt, Kristian Hammerstein, Jeroen van Hof, Ilse Broens en Loïs Clements.
 
Joek Bieren, Cato Oudijn, Marieke ten Wolde, Vera Kruithof en Carlijn Lubben gingen op voor het derde brevet van de jeugdopleiding en slaagden met vlag en wimpel voor hun brevet F. Ten slotte kregen Suzanne Brunenberg, Eva Vliegenthart, Leonore Booiman, Dinand van Weert, Ruben Hartog, Rinse Franken, Colin Atkari, Marnix van Weert, Floor Deen, Veerle Klootwijk, Bryan van der Mark, Annieck Hovestadt en Loura Bakker het G-brevet uitgereikt. Zij kunnen nu verder met de zwem- en poloschool van ZPC Wiekslag.
 
Wiekslag geeft les in de brevetten D t/m G voor zwemmers die na het behalen van hun ABC-diploma’s verder willen met zwemmen en/of waterpolo. Zaterdag van 9.00 tot 10.30 staan enthousiaste instructeurs aan het bad om kinderen plezier te laten beleven aan het zwemwater.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.