Actiecomite organiseerde tal van klussen voor NLDoet

25 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Actiecomite organiseerde tal van klussen voor NLDoet

ALBLASSERDAM - NL Doet is een landelijke actie om aandacht te vragen voor vrijwilligerswerk. Het lokale actiecomité in Alblasserdam had op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart tal van klussen georganiseerd, waardoor inwoners op een leuke manier konden kennismaken met vrijwilligerswerk. Burgemeester en wethouders van Alblasserdam deden mee.

Collegebrede inzet
Wethouder Ad Cardon opende op vrijdag 15 maart om 11.00 uur de vrijwilligerstest in de Bibliotheek in Alblasserdam. Zaterdag ging de wethouder net als andere jaren de Boezems en het buitengebied (polder Blokweer) ontdoen van het nodige vuil.

Burgemeester Bert Blase ging vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur mee met de voedselbankbus en daarna was hij te vinden bij de seniorenmiddag in het Anker.

Wethouder Peter Verheij ging vrijdagochtend 15 maart speeddaten in het Palet. In de middag was hij bij de Voedselbank in de Havenkerk. Zaterdag 16 maart ging de wethouder pannenkoeken bakken in de Alblashof.

Wethouder Sjoerd J. Veerman was 15 maart bij de activiteitendag in het Anker en 16 maart bij het groot onderhoud bij de scouting.

Voor het eerst dit jaar waren ook enkele ambtenaren betrokken bij de voorbereiding van een activiteit.

Foto's: Joop Aret.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.