Vervoersservice met campagneauto SGP in gebruik genomen

03 februari 2014
Vervoersservice met campagneauto SGP in gebruik genomen

ALBLASSERDAM - De zogenaamde 'Vrijwilligersservice SGP Alblasserdam' is van start gegaan. De vervoersservice met de campagneauto van SGP Alblasserdam is in gebruik genomen. De vrijwilligersservice is bedoeld voor een sociaal en medisch doel. Mensen die voor dit doel graag naar een bestemming in de regio willen, kunnen een beroep doen op de SGP.

De vervoersservice van SGP Alblasserdam zal vanaf 1 februari tot en met 18 maart 2014 dienst doen. De dienst zal met verschillende vrijwilligers, waaronder kandidaten van de SGP, worden ingevuld. Met deze vervoersdienst onderstreept de SGP het thema van haar speerpunt ‘Sociale Gemeenschap’.
 
Alblasserdam is een dorp waar mensen voor elkaar klaar staan. Het onderlinge contact en het elkaar helpen is hier heel gewoon. Onder andere door sterke sociale netwerken en een sterk georganiseerd kerkelijk leven is Alblasserdam wat het is. Alblasserdam kenmerkt zich door de vele vrijwilligers die voor mensen klaar staan.

De SGP waardeert deze zorg voor elkaar enorm en ondersteunt dat. De SGP stelt het zelf organiserend vermogen van de samenleving centraal. De SGP wil het meedoen van de inwoners bevorderen. Daarom wil de SGP mantelzorg en vrijwilligerswerk stimuleren. Via de WMO wil de SGP waar mogelijk beperkingen wegnemen en ondersteuning bieden aan kwetsbare inwoners. De SGP wil netwerken tussen professionele en vrijwilligersorganisaties versterken en praktische ondersteuning aan vrijwilligers bieden.
 
De vervoersservice kent een routekaart over hoe er gebruik kan worden gemaakt van deze service:
  
*bestemmingen met een sociaal of medisch doel
*maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 – 17.00 uur
*alleen in Alblasserdam, de regio Drechtsteden, Molenwaard en Ridderkerk
*tussen 1 februari en 18 maart 2014
*vullen de service in met vrijwilligers die zich voor u inzetten
*doen ons best u te bedienen, maar kunnen geen garanties geven
*vinden het fijn als we een rit 2 á 3 dagen tevoren kunnen inplannen
*bekijken afwijkende verzoeken in overleg
*Bel met onze coördinator Teun Sterk 06-27066228 tussen 08.00 en 18.00 uur
 
De SGP staat voor een betrokken, betrouwbaar en actief gemeentebestuur dat geworteld is in de samenleving. Het bestuur van de gemeente Alblasserdam is bij de SGP in vertrouwde handen.
 
Het complete verkiezingsprogramma treft u hier aan. De videoboodschappen en de kandidatenlijst kunt u vinden op www.sgpalblasserdam.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.