College van B&W helpt bij NLDoet

13 maart 2013
College van B&W helpt bij NLDoet

ALBLASSERDAM - NL Doet! is een landelijke actie om aandacht te vragen voor vrijwilligerswerk. Het lokale actiecomité in Alblasserdam heeft op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart tal van klussen georganiseerd, waardoor inwoners op een leuke manier kunnen kennismaken met vrijwilligerswerk. Burgemeester en wethouders van Alblasserdam doen mee.

Collegebrede inzet 
Wethouder Ad Cardon opent op vrijdag 15 maart om 11.00 uur de vrijwilligerstest in de Bibliotheek in Alblasserdam. Zaterdag gaat de wethouder net als andere jaren de Boezems en het buitengebied (polder Blokweer) ontdoen van het nodige vuil.

Burgemeester Bert Blase gaat vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur mee met de voedselbank bus en daarna is hij te vinden bij de seniorenmiddag in het Anker.

Wethouder Peter Verheij gaat vrijdagochtend 15 maart speeddaten in het Palet. In de middag is hij bij de Voedselbank in de Havenkerk. Zaterdag 16 maart gaat de wethouder pannenkoeken bakken in de Alblashof.

Wethouder Sjoerd J. Veerman is 15 maart bij de activiteitendag in het Anker en 16 maart bij het groot onderhoud scouting.

Voor het eerst dit jaar zijn ook enkele ambtenaren betrokken bij de voorbereiding van een activiteit, die van de Voedselbank.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.