Nieuwe website voor Gemeente Alblasserdam

11 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe website voor Gemeente Alblasserdam

ALBLASSERDAM - De gemeente Alblasserdam heeft sinds 11 februari 2012 een nieuwe website. Een belangrijke verandering voor de nieuwe website is de zoekfunctie.

Bezoekers hoeven informatie niet meer te zoeken op onderwerp of via een menu maar geven simpelweg een trefwoord in en komen zo bij de juiste informatie terecht.
 
Informatie over B&W, de gemeenteraad, contact en nieuws is wel vanaf de homepage te vinden. En er wordt gewerkt met thema’s en projecten, ook bereikbaar vanaf de homepage. Het digitaal loket en de meldlijn openbare ruimte hebben nog steeds een vaste plek op de nieuwe website.
 
Dienstverlening: digitaal en dichtbij
De gemeente biedt haar producten en diensten meer en meer digitaal aan. Mede daarom was een nieuwe website nodig. Antwoorden op vragen kunnen via het digitaal loket op de website van de gemeente gevonden worden.

Er is ook een lijst van producten en diensten beschikbaar. Het digitaal loket is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar voor informatie en advies. Verschillende producten en diensten kunnen direct online geregeld worden. En kan het niet digitaal, dan is er een loket dichtbij voor persoonlijk advies.
 
Nieuwe website
De nieuwe website is te bereiken via het bekende adres: www.alblasserdam.nl. Het menu met lagen en structuren is weg. Bezoekers van websites komen steeds vaker binnen via zoekmachines en de zoekfunctie maakt het publieksvriendelijker.
 
Meer informatie
Wilt u meer informatie over de nieuwe website? Gebruik het contactformulier op de website. De gemeente heeft ook een Twitter account: volgen kan via @GemAlblasserdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.