Nieuwe huisstijl en website Gemeente Alblasserdam

31 mei 2007
Nieuwe huisstijl en website Gemeente Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Niet alleen intern in de organisatie van de gemeente zijn er ontwikkelingen, ook naar buiten toe zijn er allerlei veranderingen.

Nieuwe huisstijl
De gemeente Alblasserdam heeft vandaag officieel haar nieuwe huisstijl in gebruik genomen. De kleuren geel en rood zijn nu iets zachter en warmer van kleur geworden. Verder is het logo nu een stuk moderner en speelser geworden.

Nieuwe website
De gemeente heeft ook haar website vernieuwd. De vormgeving is aangepast aan de nieuwe huisstijl en iedere rubriek heeft een eigen fotocollage gekregen.

De nieuwe vormgeving is ontworpen door Bezichtig.nu Internetdiensten uit Papendrecht, waarbij de foto's zijn gemaakt door de gemeente Alblasserdam. De techniek achter de website is ook verbeterd. Er wordt nu van hetzelfde systeem gebruik gemaakt als die van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Dordrecht.

Meer informatie: www.alblasserdam.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.