Romy en Sharon den Otter veroveren zilveren medaille bij Nederlands Kampioenschap Twirl

03 februari 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - Zaterdag 18 en zondag 19 januari vond het Nederlands Kampioenschap twirl plaats in Amsterdam. Na een jaar van hard trainen onder leiding van Anita Baggerman namen Romy en Sharon den Otter van 'Show en twirlgroep Les Fleurettes' uit Alblasserdam deel aan deze kampioenschappen. Het leverde het duo een zilveren medaille op bij het onderdeel duo twirling junior intermediate.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.