Wiekslagjeugd haalt 37 brevetten

23 december 2013 door Hennie van der Zouw
Wiekslagjeugd haalt 37 brevetten

ALBLASSERDAM - Zaterdag 21 december hebben 37 kinderen een nieuw zwembrevet behaald bij ZPC Wiekslag. Deze zwemmers lieten in zwembad Blokweer zien wat hun kwaliteiten waren op de verschillende zwemslagen.

Carlijn Roest, Yarah van der Aar, Ilja van de Pol, Nienke Hoekstra, Emma Suderee, Daylano Montauban, Jeroen van Hof, Dorothea van Groningen, Kristian Hammerstein, Owen Brandt, Lisa Braat en Ilse Broens zetten hun eerste stap in de jeugdopleiding door het D-brevet te behalen. Het E-brevet werd uitgereikt aan vijf kinderen: Marieke ten Wolde, Carlijn Lubben, Elsa de Vos, Joek Bieren en Cato Oudijn.
 
Eva Vliegenthart, Jerry Cetin, Bryan van de Mark, Dinand van Weert, Colin Atkari, Jilles van Vliet, Floor Deen, Leonore Booiman, Ruben Hartog, Suzanne Brunenberg, Rinse Franken en Veerle Klootwijk gingen op voor het derde brevet van de jeugdopleiding en slaagden met vlag en wimpel voor hun brevet F. Ten slotte kregen Maarten Groenendijk, Myrthe Toes, Dana Koolmees, Pim Romeijn, Rosalie Vonk, Hannah Bhugwansing, Wouter Brunenberg en Hidde van Driesten het G-brevet uitgereikt. Zij kunnen nu verder met de zwem- en poloschool van ZPC Wiekslag.
 
Wiekslag geeft les in de brevetten D t/m G voor zwemmers die na het behalen van hun ABC-diploma’s verder willen met zwemmen en/of waterpolo. Zaterdag van 9.00 tot 10.30 staan enthousiaste instructeurs aan het bad om kinderen plezier te laten beleven aan het zwemwater.
 
Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.