Nieuwe aanwinst Oceanco

31 augustus 2013
Nieuwe aanwinst Oceanco

ALBLASSERDAM - Oceanco is één van ‘s werelds meest vooraanstaande hoogwaardige jacht bouwers. Momenteel is Oceanco volop bezig met de realisatie van de nieuwe scheepsbouwhal voor het (af)bouwen van jachten tot 140 meter, welke voorzien wordt van een droogdok en een oppervlakte krijgt van 5.500m2. Als logistieke dienstverlener heeft Maat reeds een jarenlange relatie met Oceanco. Naast het inhuren van heftrucks maakt Oceanco gebruik van een 21 roterende verreiker. Begin 2013 is besloten om deze machine te vervangen door de grootste roterende verreiker in het verhuurgamma van Maat Heftrucks. Lees 30 meter! 

Maat verzorgt zowel transport-, opslag- als ook interne transportfaciliteiten, allen ondergebracht in langlopende overeenkomsten. Begin 2012 heeft Maat Heftrucks de heftruckvloot van Oceanco vervangen. De 21 roterende verreiker werd ingezet op de kade voor diverse laad- en los werkzaamheden. Met de nieuwe machine kan men de jachten nog beter bevoorraden. Naast de superluxe hoogwaardige jachten is ook deze machine een blikvanger voor de gemeente Alblasserdam.
 
Oceanco heeft een werf in Nederland en een ontwerp- en verkoopkantoor in Monaco. Hier worden hun karakteristieke en technisch vervolmaakte jachten gerealiseerd volgens ongeëvenaarde standaarden. De lengte van de jachten die gebouwd worden in Alblasserdam variëren van 60 tot 140 meter. Oceanco jachten worden gebouwd met toewijding en aandacht voor de visie van zowel de eigenaar als de ontwerper – a yacht for yachtsmen.
Met gepaste trost wenst Maat Heftrucks haar gewaarde opdrachtgever Oceanco veel werkplezier toe
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.