VV Alblasserdam collecteert voor Metakids

04 december 2013 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - Voetbalvereniging Alblasserdam collecteert de aankomende week voor Metakids, een stichting die fondsen werft voor onderzoek naar stofwisselingziekten.

Al jarenlang wordt er bij voetbalvereniging Alblasserdam (VVA) het minibedrijventoernooi ten behoeve van een goed doel georganiseerd. De laatste jaren draagt dit voetbaltoernooi een warm hart toe aan Metakids.

Dennis Schoonewil van VVA nam het initiatief om te gaan collecteren voor deze stichting. Dit mooie initiatief is verder opgepakt en aankomende week zal er door een flink aantal jeugdleden en een aantal spelers van het 2e elftal van de voetbalvereniging huis-aan-huis gecollecteerd worden in Alblasserdam.

Er is al jaren een band tussen VVA en Metakids en dat komt met deze collecte ook weer tot uiting.

Overigens, op 24 mei 2014 staat het jaarlijks terugkerende Metakids Bedrijventoernooi weer op het programma op de voetbalvelden van VVA.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.