Wiekslag wint zwemmarathon

25 november 2013 door Hennie van der Zouw
Wiekslag wint zwemmarathon

ALBLASSERDAM - Vrijdagavond zwom een team van Wiekslag mee in de zwemmarathon georganiseerd door de reddingsbrigade van Hardinxveld – Giessendam. Er waren 2 categorieën. Wiekslag kwam vanzelfsprekend uit in de zwaarste die naast Wiekslag en ZVH voornamelijk uit reddingsbrigades bestond.

De deelnemers moesten per uur 10 minuten zwemmen. De deelnemers van Wiekslag moesten van Robbert in die 10 minuten voluit gaan. Dit ging niet altijd door de andere deelnemers in de baan.  Het team van Wiekslag bestond uit Sabrina de Graaf, Romy de Laat, Naomi Julicher, Mike Kouwenhoven, David Kroon en trainer Robbert Donk.  Na vier uur zwemmen stond de teller op 17700 meter. Gemiddeld was dat iedere 10 minuten 737,5 meter. Met een voorsprong van meer dan 1000 meter op de nummer 2 werd Wiekslag afgetekend winnaar. Na de prijsuitreiking, die eindigde om 01.45, uur werden snel de bedden opgezocht en mocht iedereen een keer lekker uitslapen op zaterdag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.