Brett Joppe is 100.000ste cinemabezoeker in Landvast

27 november 2009
Brett Joppe is 100.000ste cinemabezoeker in Landvast

ALBLASSERDAM - Zaterdag 21 november passeerde Brett Joppe als 100.000ste bezoeker de kassa van de cinema’s in Landvast. Hij werd verwelkomd door Ilonka Kemp en als speciale verassing waren ook Joris en Boris uit  ”Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot” aanwezig. Joris en Boris waren niet alleen gekomen, ook de agent en 4 zwarte Pieten uit de film deelden handtekeningen en foto’s uit. Al met al werd het een erg gezellige filmmiddag in Landvast. Brett ontving van Ton Kroeze ook nog eens een halfjaar gratis film in landvast.

De 100.000ste bezoeker is geteld vanaf 30 juli 2008 toen de eerste filmzaal in bedrijf ging. De gemiddelde bezettingsgraad zit op 45%, dit is heel hoog in bioscoopland waar men al blij is met een gemiddelde van 25%. Het succes is mede te danken aan het goede filmaanbod en het stimuleert de mensen om vaker terug te komen. Ook het feit dat er geen reclames in de zaal vertoond worden en er bijna altijd pauze is wordt zeer gewaardeerd. Al met al staat Landvast als bioscoop in de regio aardig op de kaart.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.