10e editie van De Ronde van Nedstaal in aantocht

11 augustus 2010

ALBLASSERDAM - De 10e editie van De Ronde van Nedstaal zal plaatsvinden op zaterdag 28 augustus 2010. De ronde is inmiddels een begrip in de omgeving en is bij vele atleten bekend als een gezellig en sportief evenement.

De organiserende bedrijven hebben nog steeds hinder van de economische crisis. Niettemin wil men de maatschappelijke plicht niet uit de weg gaan en werkt men met z’n allen hard aan om sportief aan de 10e editie te beginnen. Mede door de steun van sponsors, donateurs en deelnemende bedrijven-teams en de vele vrijwilligers is het mogelijk de 10e editie te organiseren. Met name het feit dat IHC-Merwede te Kinderdijk zich wederom bereid heeft verklaard om als mede hoofdsponsor op te treden maakt het mogelijk de tiende editie te organiseren.

De organisatie heeft besloten dat de opbrengst van de IHC-Nedstaal loop wordt geschonken aan: Pink Ribbon. Het wordt weer een mooie wedstrijd voor jong en oud en voor een ieder die op een mooi parcours wil lopen en het goede doel wil steunen. Het parcours bevindt zich deels op het bedrijventerrein en deels op de openbare weg. Er worden voldoende vrijwilligers ingezet om de wedstrijd in veilige banen te leiden.

Het programma:
14.30 uur Start   800 meter jongens en meisjes (inschrijving gratis)
14.45 uur Start 1500 meter jongens en meisjes (inschrijving gratis)
15.00 uur Start 5 en 10 km dames en heren ( Inschrijfgeld € 3,00)
15.00 uur Start 5 km Bedrijvenloop (inschrijfgeld per team € 150,00, 4 deelnemers per team)

In iedere categorie zijn er bekers te winnen en voor iedere deelnemer is er een leuke attentie. Na afloop is er AA-sportdrink, Alpro Soja drink en een appel voor de deelnemers.

Voor de jeugd zijn er leuke attracties: een springkussen, een brandweerspel, een modelspoorbaan, een skelterbaan en een klimtoren. Bij alle attracties staan vrijwilligers en deskundige medewerkers die een oogje in het zeil houden en uitleg geven van de attracties. 

Inschrijven is op zaterdag 28 augustus 2010 in de grote tent op het terrein.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.