Okan bewegwijzering voor Kinderdijk

20 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Okan bewegwijzering voor Kinderdijk

ALBLASSERDAM - Ritmeester in Alblasserdam heeft zestien bewegwijzeringspalen en tien borden gemaakt voor de molens in Kinderdijk. De bewegwijzering bij dit Werelderfgoed is van duurzame okan, een West-Afrikaanse houtsoort.

De afmeting van de palen is 300 x 300 x 2750 mm en het kleinste bord is 2000 x 200 mm groot.

Het timmerbedrijf heeft meer dan 1000 cijfers, letters en logo's, CNC-gefreesd en vervolgens in kleur gespoten.

Ritmeester maakte de palen en borden in opdracht van A.P. Houtconstructies. Hoofdopdrachtgever was Stichting Wereld Erfgoed Kinderdijk.

Jaarlijks bezoeken 450.000 toeristen uit de hele wereld dit fraaie gebied.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.