Tweede Kringloopwinkel opent in september zijn deuren

19 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Tweede Kringloopwinkel opent in september zijn deuren

ALBLASSERDAM - Volgende maand wordt in Alblasserdam een tweede Kringloopwinkel geopend. De Zwijndrechtse Kringloopwinkel opent dan een tweede winkel aan de Plantageweg.

Op de website van Kringloop Zwijndrecht is o.a. het volgende te lezen: “Kringloop Zwijndrecht is een onderdeel van de kerk Nehemia Ministries. Deze kerk is ontstaan in het begin van de jaren 90. Na een bezoek aan het noodleidende Roemenie hadden de oprichters besloten een kringloopwinkel te beginnen en met de opbrengst goede projecten te financieren”.

Op hun site vertellen ze onder andere het volgende: “In onze winkel hebben we een ruim aanbod van tweedehands artikelen. Zo hebben we een groot assortiment kleding. Een compleet aanbod voor optimaal woongenot zoals: eethoeken, bankstellen, lampen, gordijnen, dressoirs, wandmeubels en allerlei tierenlantijntjes die uw woning af maken. Ook op het gebied van witgoed kunt u bij ons terecht zoals een koelkast, wasmachine, gasfornuis of iets dergelijks. Wij onderscheiden ons doordat we ook nieuwe producten verkopen die je niet graag tweede hands koopt. Zoals dames en heren sokken, panty”s, leggings, dit uiteraard aangeboden tegen messcherpe prijzen”.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.