Condoleance Prins Friso in Gemeentehuis

13 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Condoleance Prins Friso in Gemeentehuis

ALBLASSERDAM - Op maandag 12 augustus 2013 is op 44-jarige leeftijd overleden Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. 

Prins Friso is overleden aan complicaties die zijn opgetreden ten gevolge van de hersenbeschadiging veroorzaakt door zuurstoftekort bij zijn ski-ongeval op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk. 
 
In de hal van het gemeentehuis van Alblasserdam en in de hal van de Alblashof heeft u de mogelijkheid om Prinses Mabel, de kinderen en de andere leden van de Koninklijke Familie tijdens kantooruren schriftelijk te condoleren. 
 
U kunt ook digitaal condoleren in het condoleanceregister op de website van het Koninklijk Huis,  www.koninklijkhuis.nl.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.