Politie ontmantelt hennepkwekerij aan de Karper en neemt snelle auto in beslag

13 mei 2009
Politie ontmantelt hennepkwekerij aan de Karper en neemt snelle auto in beslag

ALBLASSERDAM - Op maandagmorgen 11 mei 2009 is in een woning aan de Karper een hennepkwekerij ontdekt. Politieagenten betraden de woning naar aanleiding van een tip. Ze troffen een in werking zijnde kwekerij aan met ongeveer 1.000 planten. De plantage is ontmanteld, waarbij de planten ter bewijsvoering zijn bemonsterd. De apparatuur is in beslag genomen en de planten zijn direct vernietigd. Eneco zorgde voor afsluiting van de elektriciteitvoorziening. Er zijn in deze zaak nog geen arrestatie verricht.

Het openbaar ministerie legde conservatoir beslag op een snelle personenauto. Dat gebeurde op basis van de zogenaamde ‘Pluk-Ze wetgeving’. De beslaglegging vond plaats om te voorkomen dat de verdachten hun criminele vermogen buit het bereik van Justitie brengen. Volgt er een veroordeling, dan kan de winst die is verkregen door criminele activiteiten worden afgeroomd. Misdaad mag immers niet lonend zijn. Als je legaal risiso wilt nemen, kun je beter naar goksites met ideal gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.