Linde aan de Kerkstraat moet worden gekapt

17 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Linde aan de Kerkstraat moet worden gekapt

ALBLASSERDAM - Één van de grootste lindes aan de Kerkstraat in Alblasserdam, ter hoogte van nummer 124, moet versneld worden gekapt. De gemeente heeft geconstateerd dat de boom dusdanig rot is dat zij ongelukken, ook met het oog op de aankomende Paardenmarkt, wil voorkomen. Daarom is voor de boom een noodkap afgegeven.
 
Nieuwe lindes
De gemeente betreurt het ten zeerste dat de boom weg moet. In overleg met bewoners komen er één of wellicht twee nieuwe lindes voor in de plaats. Maandag 22 juli wordt de zieke boom gekapt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.