ZPC Wiekslag sluit zwemseizoen af met twintig brevetten

01 juli 2013 door Hennie van der Zouw
ZPC Wiekslag sluit zwemseizoen af met twintig brevetten

ALBLASSERDAM - Zaterdag 29 juni hebben twintig kinderen een nieuw zwembrevet behaald bij ZPC Wiekslag. Deze zwemmers lieten in zwembad Blokweer zien wat hun kwaliteiten waren op de verschillende zwemslagen.

Joek de Keijzer, Hilde Molenaar, Erwin van Vliet, Elsa de Vos, Loïs Clements, Tirza Garlich, Tom van Zanten en Joek Bieren zetten hun eerste stap in de jeugdopleiding door het D-brevet te behalen. Het E-brevet werd uitgereikt aan vijf kinderen: Rinse Franken, Veerle Klootwijk, Lieke Kors, Colin Atkari en Floor Deen.

Maarten Groenendijk, Rosalie Vonk, Hannah Bhugwansing en Myrthe Toes gingen op voor het derde brevet van de jeugdopleiding en slaagden met vlag en wimpel voor hun brevet F. Ten slotte kregen Tom Romeijn, Marileen Sinke en Emma Sok het G-brevet uitgereikt. Zij kunnen nu verder met de zwem- en poloschool van ZPC Wiekslag.

ZPC Wiekslag geeft les in de brevetten D t/m G voor zwemmers die na het behalen van hun ABC-diploma’s verder willen met zwemmen en/of waterpolo. Zaterdag van 9.00 tot 10.30 staan enthousiaste instructeurs aan het bad om kinderen plezier te laten beleven aan het zwemwater.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.