Voetbalclinic vv Alblasserdam druk bezocht

03 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Voetbalclinic vv Alblasserdam druk bezocht

ALBLASSERDAM - Aan de voetbalclinic bij voetbalvereniging Alblasserdam, die op woensdag 29 mei onder leiding stond van de trainers en spelers van het eerste elftal en de A1, deden ruim tachtig kinderen mee. Een aanzienlijk deel daarvan bestond uit niet-leden. Nadat de kinderen van vier tot en met tien jaar met plezier het voetbalspelletje beleefden genoten zij in de kantine van een welverdiend broodje knakworst en limonade.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.