Voetbalvereniging Alblasserdam schopt het ver voor Metakids

27 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Voetbalvereniging Alblasserdam schopt het ver voor Metakids

ALBLASSERDAM - Voetbalvereniging Alblasserdam heeft tijdens het Metakids Bedrijventoernooi €10.240,- opgehaald voor het goede doel. Metakids kan dit bedrag ten volle gaan besteden aan wetenschappelijk onderzoek naar stofwisselingsziekten.

De organisatie had natuurlijk alle geluk van de wereld met het weer. “Ja, we hadden een engeltje op onze schouder”, vond ook medeorganisator Frank Bosch. “Als je het weerbeeld van eerder in de week ziet dan komt dit voortreffelijk uit.” Uiteindelijk voetbalden twintig teams mee en dankzij de vele sponsoren kon het bedrag ook zo hoog oplopen. “Ik ben zeker niet ontevreden over het behaalde bedrag. Je merkt dat het crisis is, maar toch blijven veel sponsoren dit evenement trouw.”
 
De dag werd afgetrapt door Debby Petter, voorzitter van Metakids, met onder andere een filmpje over kinderen met stofwisselingsziekten. Diverse medewerkers van het goede doel waren aanwezig, waaronder twee ouders die zelf enkele jaren geleden een zoon aan een stofwisselingsziekte hebben verloren. De vader van dit kind, Wim Blom, nam aan het einde van de dag glunderend de cheque in ontvangst.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.