Alblasserdam sterker dan De Zwerver

31 maart 2013 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Na een aantal weken van matig voetbal heeft Alblasserdam zich in de derby tegen De Zwerver weten te herpakken door met 3-0 te winnen. Veel inzet en wilskracht zorgde voor een verdiende zege voor de Damdorpers.

Het spel ging op en neer in deze derby, alleen kon De Zwerver hierin geen potten breken. Alblasserdam trachtte met snel spel vroeg de voorsprong op het scorebord te zetten en dit gebeurde dan ook na een klein halfuur spelen door John van Krimpen. Na een goede aanval over links verschalkte hij doelman Haksteeg met een lob. De Kinderdijkers konden hier weinig tegenover stellen maar was in de eerste helft toch een paar keer in de ‘zestien’ te vinden. 
 
In het begin van de tweede helft was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Wederom was het John van Krimpen, die direct vanaf de aftrap, op aangeven van Uhmut Takac de 2-0 in het net kon leggen. De Zwerver had in het verdere verloop nog twee kansen om de stand een ander aanzien te geven, maar faalde in de afronding. In de slotfase was de ban definitief gebroken en kon Uhmut Takc, na een splijtende steekpass van John van Krimpen, de 3-0 aantekenen.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.