Tien nieuwe kabouterleden

19 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Tien nieuwe kabouterleden

ALBLASSERDAM - Het aantal kabouterleden bij voetbalvereniging Alblasserdam is de afgelopen maanden met een tiental toegenomen, dankzij de zaaltrainingen in de afgelopen winterstop. De kabouters, voetballers van vier jaar oud, trainen inmiddels buiten op het veld en spelen zo af en toe op zaterdag hun wedstrijdjes.

Op woensdagen trainen de kabouters, maar ook mini- en F-pupillen, van 17.30-18.30 uur. Kinderen van 4 t/m 8 jaar mogen op die tijdstippen vrijblijvend meetrainen. Hetzelfde geldt voor kinderen van 9 t/m 10 jaar, alleen sluit die leeftijdscategorie op donderdag 18.15-19.15 uur aan bij de E-pupillen.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.